четвер, 4 травня 2017 р.

До послуг сільських користувачів бібліотеки

        Сільська бібліотека була і залишається острівцем збереження національної культури, народних традицій і звичаїв, історії свого села. Вона є територією духовності, знань, помічників в освіті, в організації дозвілля.
     Після ремонту для своїх користувачів гостинно відкрила двері Мгарська сільська бібліотека з оновленим книжковим фондом, книгами подарованими користувачами, періодичними виданнями та яскравими книжковими виставками, тематичними полицями.

       Незмінний інтерес у користувачів викликає історико-етнографічна виставка «Святе, як хліб, моє рідне село», фотовиставка «Світлини  історії  Мгаря», розташовані  в краєзнавчому куточку  бібліотеки.
       Дошкільнятам та дітям шкільного віку цікаво відвідувати бібліотеку, де можна знайти для себе потрібну книгу та ознайомитися з книжковими  ілюстрованими   виставками «Планета казок», «В гостях Всезнайки», «Я пізнаю світ», «В гостях у Всезнайки».
        У оформлені виставок допомогу надали працівники ЦРБ імені Володимира Малика – Наталія Замараєва (провідний бібліограф) та Віталіна Курильчук, Оксана Ходоровська (відділ інформаційного сервісу).








Немає коментарів:

Дописати коментар