середу, 24 травня 2017 р.

Проект  Social ecological camp навчає лубенських школярів дбати про природу.

      В рамках  проекту Social ecological camp, який реалізують Лубенська  центральна районна  бібліотека імені  Володимира Малика  та  громадська організація «Міжнародна асоціація недоторканості приватного життя  та безпеки людини» до п’ятикласників загальноосвітньої школи №3  завітали  громадські активісти та бібліотекарі.
   Завідувач організаційно-методичним відділом ЦРБ Тетяна Сафронова  в ігровій формі познайомила  дітей  із правилами, яких необхідно дотримуватись, щоб не нашкодити мешканцям лісів, луків та водойм. Хлопчики та дівчатка  із задоволенням  взяли участь у  конкурсі «Відгадай звуки природи».
    Громадський активіст Михайло Карпець розповів дітям про проблеми  головної блакитної  артерії  Лубенщини - річки Сули  та закликав  оберігати її від забруднення. Він  навчив дітей знаходити на картах водні об’єкти. Любитель природи зі стажем Михайло Якович  також зачитав дітям власний  вірш,  присвячений птахам.
     Хлопчики та дівчатка, які були найактивнішими під час конкурсів,  отримали у подарунок  книги  природознавчої тематики. Їх вручила школярам представник громадської організації Людмила Вікторівна  Гмизіна, вона побажала дітям цікаво та корисно провести шкільні канікули та пригостила всіх учасників заходу солодощами. 





Немає коментарів:

Дописати коментар