пʼятницю, 10 травня 2019 р.

Бібліотечний марафон заходів  «Ми пам’ятаємо…» продовжується…

     Ось уже 74-та весна вітає всіх тих, хто пережив війну, вітає вона й тих, хто знає про ті події  не лише з книг чи розповідей старших поколінь. Вітає і вкотре нагадує, про страхіття війни й наказує берегти мир.
     До Дня Перемоги бібліотечна спільнота району взяла участь в мітингах, які проводилися в селах, провела цикли заходів патріотичного спрямування та організували книжкові виставки - спогади, виставки – реквієми, виставки - пам’яті на теми: «В книжковій пам’яті миттєвості війни» (Левко - Ромоданівська СБФ), «Пам’ять серця, пам’ять сивини, пам’ять тих, хто не прийшов з війни» (Березотіцька СБФ), «На пам’ять не накладено табу» (Вовчицька СБФ), «Вклоняємося низько до землі тим, хто в серці буде вічно жити» (Хорошківська СБФ), «Тихі зорі вічної пам’яті» (Окіпська СБФ), «Незгасиме світло подвигу» (Тарандинцівська СБФ).

      Великий подвиг захисників і визволителів нашої держави назавжди збережеться в пам’яті українського народу. Наш земний уклін усім, хто бився на фронтах Великої Вітчизняної війни, виніс роки окупації та пекло концтаборів, хто підняв з руїн і відродив рідний край. Подвиг Ваш – безсмертний, пам’ять про Вас – нетлінна, вдячність народу – безмежна.



Немає коментарів:

Дописати коментар