середу, 29 травня 2019 р.

У калейдоскопі дитинства

       З нагоди свята Міжнародного захисту дітей в стінах районної дитячої бібліотеки ім. О.Донченка розгорнулося святкове кіндер-шоу «Яскрава, весела, щаслива. Завзята  дитинства Планета»  для учнів 2 кл. ЗОШ №10 (кл. керівник Тетяна Корнієнко).
   Головний бібліотекар Людмила Горб привітала маленькихучасників дійства та побажала їм щасливого життя у процвітаючій Україні, сяючих усмішок. Разом з бібліотекарем юні знайки пізнавали ази правової абетки «Знаємо та реалізуємо свої права». Пройшлися також стежками улюблених казок, розглянувши правопорушення у Казкарії.

     Мешканці Сонячної країни Дитинства з великим захопленням і цікавістю виконували творчі вправи, виготовляли з сердечок колаж «Веселі барви дитинства», залишаючи часточку свого тепла  і світлий промінець добра та позитиву.
       Маленькі читайлики взяли активну участь в інтелектуальній мельниці «Знайка», а також активно відгадували загадки-жарти, отримавши солодощі та подарунки. Звучали дитячі пісні, музичні розваги. Діти проявили активність, знання та спритність у розважально-ігровій павунці «Сміх- тайм».
    Тож, щоденно і щомиті зігріваємо теплом і любо’ю, ласкою та добром, словом, ніжністю і турботою маленькі серця, щоб вони відчували свою важливість у цьому світі.










Немає коментарів:

Дописати коментар