вівторок, 14 травня 2019 р.

Для  мам і тат, що виховують малят

      У травні, коли  розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас родинне свято – Міжнародний день сім’ї.  З  цієї нагоди працівники районної бібліотеки для дітей ім. О.Донченка оформили виставку-композицію «Для мам і тат, що виховують малят».
      Як із струмочка починається ріка, так і життя людини починається з родини.  Дорога у життя, у великий світ іде з домівки, з материнського серця, від батьківського порогу.
Мати і материнство схожі на Сонце, яке несе життєдайне тепло всьому людству. А батько – то впевненість, мужність, сміливість. Сім’я – це святий вузол, яким пов’язані всі члени родини.
      Оформлена виставка в книгозбірні – це ще одна сходинка до родинного єднання.  Діти та батьки мають змогу ознайомитися з цікавою інформацією родинної тематики, різноманітними легендами, прислів’ями та висловами про маму, родину – про одвічну істину, про початок  усього доброго і світлого, про те, що хвилює людську душу змалку і впродовж життя.

     Наші діти  - наше майбутнє, вони продовжувачі родинних традицій, родовідної пам’яті. Адже сім’я – це пам’ять роду, а рід – запашна гілка на пишній кроні української державності. Як добре, коли діти зростають і виховуються в повних сім’ях, коли шанують традиції та звичаї!

Немає коментарів:

Дописати коментар