суботу, 11 травня 2019 р.

Пройшла війна стежками долі

       З кожним роком віддаляє нас історія від часів війни. Та ми не маємо  морального права забувати тих, хто поліг на фронтах Другої світової  війни 1939- 1945років, загинув  від тортур у нацистській неволі та намагався вижити і боротися на окупованій землі, хто здобув  Велику Перемогу.          
      З метою вшанування світлої пам’яті героїв Другої світової війни, увічнення подвигів воїнів, які поклали своє життя  за наше світле майбутнє  в Новооріхівській сільській бібліотеці  зібрались жителі села на  година пам’яті «Пройшла війна стежками долі».
       Бібліотекар Світлана Лазурська розповіла присутнім  про історичні події 1939- 1945 років, про втрати наших воїнів під час війни, їхню героїчну боротьбу  з нацистами.

    Спогадами про власне дитинство, яке співпало з тяжким воєнним лихоліттям поділився Володимир Антонович Гусаренко. Його розповідь розчулила  присутніх в залі, змусила поринути у часи воєнного та повоєнного часу. По завершенні заходу присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять всіх загиблих в боротьбі з нацизмом у Другій світовій війні.


Немає коментарів:

Дописати коментар