пʼятницю, 10 травня 2019 р.

Поезія з присмаком весни.

       Весна – найромантичніша  пора року.  Навколишня природа оновлюється і перетворюється, набуваючи чудового  вигляду, хочеться дива та позитивних емоцій. Про весну можна розповідати багато, але краще це зробити мовою віршів. Подихати свіжим повітрям на повні груди, насолодися красою  природи та проринули у світ поезії мали змогу учасники клубу «У дружньому колі» центральної районної бібліотеки імені Володимира Малика. Сад квітучих сакур Лубенського лісотехнічного коледжу став локацією незвичного дійства. Голос, поезія, весна, стали його головними героями. Розпочала поетичний перформанс, легким, як  весняне повітря віршем директор бібліотеки Валентина Сьомак.
   Саме вона задала досить романтичний настрій у саду сакур. Його підхопили учасники клубу Луїза Яковенко, Людмила Башук, Наталія Ларікова, захоплено поринувши у світ емоційних рядків,  декламуючи вірші.
Оскільки для багатьох митців весна - це  пора натхнення і кохання, то про цю прекрасну пору року написали чимало гарних слів.  Підтвердженням цієї істини стали  ліричні рядки прочитані працівниками бібліотеки Наталією Мусієнко та Оленою Самойленко. Надихнула весна  на творчість і талановитих учасників заходу Наталію Норку, Ірину Федь, Людмилу Данильченко. Вони представили шанувальникам поетичного слова власні вірші. Їхні творіння гармонійно вплелись в канву дійства.  Зачарували  мелодійністю та красою вірші про весну українських поетів класиків. Їх прочитала працівник бібліотеки Ніна Бородавка.  Завершився захід дзвінкоювесняною піснею, у виконанні Галини  Ірклієнко. Ось таким цікавим та незвичним виявилось віршоване дійство.  Поезія в саду квітучої сакури дихала весною, молодістю любов’ю, полонила серця, бентежила душі.











Немає коментарів:

Дописати коментар