середу, 3 березня 2021 р.

 Талант-шоу «Супер дівчинка – 2021»

       Вже кілька  років поспіль вражає талановитістю, яскравістю та безмежним оптимізмом дітей та дорослих  талант-шоу «Супер дівчинка», яке організовують фахівці Лубенської публічної бібліотеки імені Володимира Малика. Ось і цього року, 2 березня для учнів початкових класів Лубенської  спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат була влаштована святкова програма «Супер дівчинка - 2021». 

       Конкурс проводився в рамках проекту «Милосердя без меж» з метою підтримки талановитих та обдарованих дітей, розвитку дитячих творчих навичок, вмінь та здібностей у різних жанрах мистецтва, формування дружніх відносин між вихованцями школи, педагогами та бібліотекарями. 


      У конкурсах взяли участь шестеро дівчаток: Віка Воронянська, Віка Якуба, Софія Берестяна, Настя Кузьменко, Олександра Кузьменко, Поліна Лимаренко.  Кожна учасниця мала можливість показати свої знання, творчість, винахідливість та оригінальність. Дівчатка гарно танцювали, вправно одягали ляльок, «сушили» одяг, декламували віршики про маму, ставали модницями, а допомагали їм у цьому хлопчики, адже вони моделювали своїм подружкам оригінальні зачіски. Гарним доповненням до конкурсів були чудові композиції, виготовлені дітьми, та  ігри, які дарували присутнім святковий настрій, хвилини позитивних емоцій.

      Підвівши підсумки, члени журі дійшли висновку, що всі конкурсантки достойно показали свої здібності та вміння, ерудицію та кмітливість. Таким чином, кожна учасниця була відзначена особливим титулом та нагороджена Дипломом. Діти отримали від бібліотеки солодкі подарунки та велике задоволення від участі у святковій програмі. 













Немає коментарів:

Дописати коментар