пʼятницю, 12 березня 2021 р.

 Добровольці нескореної України.

      День українського добровольця – це нове свято в сучасному українському календарі. Ця дата була установлена 17 січня 2017 року Верховною Радою України з метою вшанування мужності та героїзму захисників незалежності, суверенітету, посиленню суспільної уваги та турботи до учасників добровольчих формувань.

     Публічна бібліотека імені Володимира Малика запрошує познайомитися з прекрасним виданням – арт-проєктом Андрія Котлярчука «Добровольці. Доба героїв», яке присвячене  історії сучасної війни на сході України, про добровольців, котрі свідомо, за покликом серця, в скрутний для своєї держави час, стали на захист її суверенітету та територіальної цілісності та представлене на виставці однієї книги «Добровольці нескореної України».


     Фотомайстер проїхав тисячі кілометрів уздовж тонкої лінії зіткнення протиборних сил, відзняв сотні цікавих кадрів і портретів бійців до і після бою. Кожна фотосвітлина супроводжується ремаркою невідомих. Це записані враження самих добровольців від побаченого, які переплітаються з художнім образом автора. 

         Арт-проєкт «Добровольці. Доба героїв» Андрія Котлярчука -  це цеглина в майбутній пам’ятник нашої перемоги.







Немає коментарів:

Дописати коментар